Skip to content

Tűzzsonglőr show mint rendezvényelem

  Jó látni és jó tapasztalni, hogy a történelmi múltjához – továbbra is – híven ott van a rendezvények esti program kínálatában a tűzzsonglőr show látványosság gyanánt. Ez pedig nem arra a téves feltételezésre vezethető vissza, hogy a rendezvényszervezők nem képesek újítani, avagy lusták lennének a változtatáshoz. Ennél sokkal megalapozottabb a döntésük. Mégpedig az, hogy látják, mennyire oda van a közönség ezekért a színpadi produkciókért.

  A tűzzsonglőr műsorok nem csak látványt visznek a rendezvényre. Hanem hanghatással, azaz aláfestő zenével is rendelkeznek. Tehát ha a színpadtól messze van a nézőközönség, pont ahogy egy koncert során is, a hangulatát megalapozza a zenei aláfestés. Viszont ennél fontosabb a tűzzsonglőr előadás nyújtotta varázslatos világ. Hiszen „egy zene szám lejátszása” olcsóbb lenne a megrendelő számára, ha nem nyújtanánk többet puszta hanghatásnál tűz show műsoraink közben.

  A rendezvények esti, pontosabban sötétedés utáni programjai között kell, hogy szerepeljenek a tűzzsonglőr előadások. Ennek egyetlen oka az, hogy a tűz akkor látványos (még túlzással az is kijelenthető, hogy csak akkor látható), ha eléggé sötét van már hozzá. Emiatt viszont sajnálatos módon csak egy kicsi részébe képes beleilleszkedni az esti programom belül ez a látványelem. hiszen a nyári estéken 20:40-kor van olyan sötét, hogy van értelme már elkezdeni az előadást. Miközben 23:00 után már a közönség nagy része vagy nincs is a rendezvény területén, vagy már az egésznapos programok figyelése miatt a színpadi produkció jellegű előadások nem keltik fel oly mértékben a figyelmét. továbbá érdemes szóvá tenni, hogy a tűzzsonglőr show hiába szól minden korosztály számára, kiemelten rajonganak érte a gyerekek. Ne feledjük el, hogy mennyire unalmat még az Ő világuk szempontjából egy 1,5 órás koncertet „végig nézni”. Ahol nincs látvány, csak a hang, a zene szépsége az, amit az idősebbek szeretnek a zenei fellépőkben.

  Több érv és gondolat is fel lett sorakoztatva a tűzzsonglőr show megrendelése mellett, ami támogatni képes a rendezvények közönségének elégedettségét. Ne felejtsük el, hogy mind a rendezvényszervezők, mind pedig az előadó művészek azért dolgoznak, hogy a közönség elégedett legyen, jól szórakozzon, beszéljen az esemény(en történetkről) az utána következő időszakban. Továbbá mindezen okok miatt visszatérő rendezvény látogató váljon belőle.

  tűzzsonglőrök

  Érvek a tűzzsonglőr előadások mellett

  Miért éri meg Önnek?

  A rendezvényhez

  • Közönség imádja a tűzzsonglőröket
  • A felkészülési idő alatt más program folyamatosan futhat
  • Látványos fotók és videók készülnek a rendezvényen a tűzzsonglőrökről
  • Messziről is látványos
  • Nincs szükség szinpadtechnikára
  • Látványos show műsor + Zenei aláfestés párosa

  A szervezőkhöz

  • Professzionális ügyvitel
  • Elérhetőség munkaidőben
  • Biztonságos tűzzsonglőr műsor lebonyolítás
  • Szerződés és számla